De pure Arabica-koffies uit Guatemala behoren tot de beste ter wereld. Afkomstig van biologische plantages, onthult deze pure Arabica delicate fruitige tonen tijdens het branden.
Regio: Temanggung, dit geeft de geografische oorsprong van de koffie aan.
Type: Robusta, dit geeft de variëteit van de koffie aan.
Proces: Natuurlijk, dit geeft de verwerkingsmethode aan die is gebruikt om de koffiebonen na de oogst te behandelen.
Vochtigheidsniveau: 11%-12%, dit geeft de hoeveelheid water aan die na de verwerking in de koffiebonen achterblijft. In dit geval is de koffie natuurlijk in de zon gedroogd.
Schermgrootte: 16-18, dit verwijst naar de grootte van de koffiebonen die zijn gesorteerd op basis van hun diameter.
Kwaliteit 1 (standaard 0-11): dit geeft het kwaliteitsniveau van de koffie aan, waarbij kwaliteit 1 het hoogste mogelijke kwaliteitsniveau is. Het getal tussen haakjes geeft het maximale aantal defecten aan dat per pond koffie is toegestaan.
Blikje van 250 ml.
En wat zit erin?
Magere melk 75% (herkomst: EU), koffie 19% (water, koffie-extract, cafeïnevrij koffie-extract), suiker, verdikkingsmiddelen: cellulose, cellulosegom, carrageen, stabilisator: kaliumcitraten, karamel siroop, aroma, zout.
Allergenen onder de loep
Melk.
Goed bewaren is niet moeilijk
Voor opening, op kamertemperatuur bewaren. Na opening, onmiddellijk consumeren. Nog beter als het goed koud is.
Blikje te recyclen
( Coffea Robusta & Arabica seed extract )
Onze assortiment van koffie-extracten is rijk en gevarieerd. Het biedt een scala aan verschillende koffiesmaken, afkomstig van geselecteerde oorsprongen en mengsels (Arabica of Robusta), met diverse brandingsgraden, om de creatie van authentieke koffiesmaken mogelijk te maken:
- Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute koffie-extracten.
- Extractie met ethylalcohol: oléoresines en koffie-extracten van verschillende concentraties.
- Zachte extractie met ethylalcohol: koffie-infusies.
- Alcoholische distillatie: koffie-alcoholaten.